Fotoshoot paard


Een prachtige fotoshoot van je paard voor een onvergetelijke herinnering boek je al vanaf €50,-. Doordat je een fotoshoot naar je eigen wens kunt invullen zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos!

✓ Fotoshoot Large: 25 digitale foto’s voor €120,-
✓ Fotoshoot Medium: 15 digitale foto’s voor €80,-
✓ Fotoshoot Small: 8 digitale foto’s voor €50,-
✓ Blackshoot: 4 digitale foto’s voor €50,-
✓ Video €25,-

Wil je een combinatie van zowel blackfoto’s, portretfoto’s en/of rijfoto’s van je paard? Dat kan in de pakketten Medium en Large. Hulp nodig bij de juiste keuze? Ik denk graag met je mee.

Fotoshoot van je paard

Uiteraard kun je de fotoshoot met je paard helemaal naar eigen wens indelen. Daarom kun je voor onder andere onderstaande opties bij me terecht: 

✓ Portretfoto’s
✓ Blackfoto’s
✓ Rijfoto’s
✓ Verkoopfoto’s van je paard
✓ Foto’s bij een clinic, wedstrijd of ander evenement
✓ Fotoshoot van je veulen

Er is veel mogelijk en ik ben erg flexibel. Ik vind het belangrijk dat jij de foto’s van je paard krijgt die je altijd al hebt gewild! Wil je het totale pakket aan foto’s met niet alleen portretfoto’s en blackfoto’s, maar ook een serie foto’s onder het zadel? Dat kan! Wil je juist alleen rijfoto’s of blackfoto’s? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Per fotoshootpakket ontvang je het aantal bijbehorende foto’s op groot formaat, zonder logo. Deze foto’s kun je gebruiken zodat je zelf je foto’s kunt laten afdrukken, maar dit kan ik ook voor je verzorgen. Samengevat: er is veel mogelijk en ik denk graag met je mee! Neem contact op.

Groepsfotoshoot

Wil je een fotoshoot samen met je stalgenoten of vriendinnen? Dan is een groepsfotoshoot ideaal en ontzettend gezellig! Een groepsfotoshoot kan al vanaf vijf paarden. Hierbij krijg je bovendien korting!

Hoe dat zit? Het aantal paarden dat meedoet aan de fotoshoot krijg je als percentage korting. Zo krijg je bij vijf paarden 5% korting per shoot en bij tien paarden 10% korting per shoot. Het maximum percentage korting is 25%. Meer weten? Neem contact met me op en ik vertel je er meer over!

Video van je paard

Een video is onmisbaar bij de verkoop van je paard. Daarom zijn een fotoshoot en een video een mooie combinatie voor een succesvolle verkoop! Voor €25,- krijg je een gemonteerd filmpje van ongeveer 3 minuten.

Meer informatie?

Bij meerdere paarden op dezelfde locatie geldt een aangepast tarief. Neem hiervoor contact op, ik vertel je er graag meer over! Daarnaast geldt een aangepast tarief als je een fotoshoot op je stal organiseert waarbij minimaal vijf paarden gefotografeerd worden. 

De reiskosten bedragen €0,19 cent per kilometer vanaf postcode 8435 VW bij iedere fotoshoot, maar bij adressen binnen 10 kilometer van dit adres betaal je geen reiskostenvergoeding.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van een fotoreportage? Neem dan contact op per e-mail via info@hildedokter.nl of bel me via telefoonnummer 06 30 40 29 05. Natuurlijk geef ik je graag meer informatie!