Paardenfotografie

Ben je op zoek naar een paardenfotograaf in Friesland, Groningen of Drenthe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Je kunt bij HildeDokter.nl paardenfotografie terecht voor:

✓ Fotoshoots met je paard 
✓ Prachtige blackfoto’s, rijfoto’s en portretfoto’s van je paard
✓ Fotografie bij clinics, wedstrijden en andere evenementen
✓ Verkoopfoto’s van je paard
✓ Foto’s van je (pasgeboren) veulen of juist verkoopfoto’s van je veulen
✓ Een video van je paard, handig bij de verkoop van je paard!

Specialist in paardenfotografie

Dankzij mijn passie voor paarden weet ik als geen ander hoe belangrijk mooie foto’s van je paard zijn. De timing van het juiste moment, de mooiste pose en het vastleggen van je paard op beeld, precies op de manier hoe jij je paard kent. Dat is de kunst van paardenfotografie! Ik vind het een uitdaging om je paard op zijn allermooist vast te leggen, zodat je deze herinnering voor altijd kunt bewaren. Dankzij mijn kennis, ervaring en goede apparatuur zorg ik er voor dat je foto’s van topkwaliteit krijgt! 

Paardenfotografie op maat

Je kunt een fotoshoot met je paard invullen op de manier die jij graag wilt. Er is veel mogelijk! Enkele voorbeelden zijn portretfoto’s in een mooie omgeving, blackfoto’s waarbij je paard van het scherm afspat, of juist rijfoto’s van jou en je paard. Ook foto’s van je veulen zijn een mooie herinnering voor later en hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je graag portretfoto’s van je paard samen met je paard? Ook dat kan natuurlijk! Alles is mogelijk in overleg en je kunt een fotoshoot naar eigen keuze indelen.  Wil je meer weten over mijn fotoshoots? Bekijk meer informatie. Je kunt natuurlijk ook contact met me opnemen, ik help je graag!

Werkwijze

Als we een geschikte datum hebben gevonden voor een fotoshoot van je paard, is deze altijd onder voorbehoud van het weer. Bij regen kunnen we er voor kiezen om de fotoshoot te verplaatsen. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg. Een fotoshoot kan bij je op stal plaats vinden, maar ook in een mooie omgeving bij je in de buurt. Een fotoshoot duurt gemiddeld een tot twee uur, maar is pas afgerond als we de juiste foto’s hebben gemaakt. Daar neem ik vanzelfsprekend rustig de tijd voor. Meer weten? Neem dan contact met me op!

Tips

Hoe zorg je ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid voor de fotoshoot van je paard? Ik geef je graag handige tips! In dit blog lees je nog meer tips hoe je je het beste kunt voorbereiden op een fotoshoot van je paard

✓ Zorg ervoor dat je paard gewassen en verzorgd klaar staat bij aanvang van de fotoshoot.  Het invlechten van je paard geeft een chique resultaat. Mooie gewassen benen, een glimmend velletje en een schone en uitgeplozen staart maken het plaatje helemaal af. 

✓ Een extra hulp is erg handig om het paard bijvoorbeeld met de oortjes naar voren op de foto te krijgen. Deze kan attributen zoals knisperende zakjes of andere geluiden gebruiken.

✓ Zoek een mooie omgeving uit. Een rustige achtergrond is belangrijk, maak gebruik van de natuur. Vooral in bloei zorgt dit voor een prachtig effect! Een achtergrond zonder gebouwen heeft de voorkeur, maar dit is uiteraard niet altijd mogelijk. 

Meer weten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden van een fotoshoot! Ik help je graag verder.