Fotografie paarden

Ben je op zoek naar een paardenfotograaf in Friesland, Groningen of Drenthe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Je kunt bij HildeDokter.nl terecht voor:

✓ Fotografie van paarden zowel thuis of op locatie
✓ Prachtige blackfoto’s, rijfoto’s en portretfoto’s
✓ Fotografie van paarden bij clinics, wedstrijden en andere evenementen
✓ Verkoopfoto’s van je paard
✓ Foto’s van je (pasgeboren) veulen of juist verkoopfoto’s van je veulen
✓ Een video van je paard, handig bij de verkoop van je paard!
 

Mijn specialisatie? Fotografie van paarden!

Dankzij mijn passie voor paarden weet ik als geen ander hoe belangrijk mooie foto’s van je paard zijn. De timing van het juiste moment, de mooiste pose en het vastleggen van je paard op beeld, precies op de manier hoe jij je paard kent. Dat is de kunst wat bij de fotografie van paarden hoort! Ik vind het een uitdaging om je paard op zijn allermooist vast te leggen, zodat je deze herinnering voor altijd kunt bewaren. Dankzij mijn kennis, ervaring en goede apparatuur zorg ik er ook nog eens voor dat je foto’s van topkwaliteit krijgt! Je kunt een fotoshoot invullen op de manier die jij graag wilt. Er is veel mogelijk! Enkele voorbeelden zijn portretfoto’s bijvoorbeeld in de natuur, blackfoto’s waarbij je paard van het scherm afspat, of juist rijfoto’s van jou en je paard. Ook foto’s van je veulen zijn een mooie herinnering voor later en kan ik vanzelfsprekend voor je maken. Wil je graag portretfoto’s niet alleen van je paard, maar samen met jou? Ook dat kan natuurlijk! Alles is mogelijk in overleg en je kunt een fotoshoot naar eigen keuze indelen.  Wil je meer weten over mijn fotoshoots? Bekijk dan hier meer informatie.

Werkwijze

Als we een geschikte datum hebben gevonden voor een fotoshoot van je paard, is deze altijd onder voorbehoud van het weer. Met het zonnetje erbij krijg je de mooiste foto’s! Een fotoshoot kan bij je op stal plaats vinden, maar ook in een mooie omgeving bij je in de buurt.  Een fotoshoot duurt gemiddeld een tot twee uur, maar is pas afgerond als we de juiste foto’s hebben gemaakt. Daar neem ik vanzelfsprekend rustig de tijd voor.

Tips

Hoe zorg je ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid voor de fotoshoot van je paard? Ik geef je enkele handige tips! In dit blog lees je nog meer tips hoe je je het beste kunt voorbereiden op een fotoshoot van je paard

✓ Zorg ervoor dat je paard gewassen en verzorgd klaar staat bij aanvang van de fotoshoot.  Het invlechten van je paard geeft een chique resultaat. Mooie gewassen benen, een glimmend velletje en een schone en uitgeplozen staart maken het plaatje helemaal af. 

✓ Een extra hulp is erg handig om het paard bijvoorbeeld met de oortjes naar voren op de foto te krijgen. Deze kan attributen zoals knisperende zakjes of andere geluiden gebruiken.

✓ Zoek een mooie omgeving uit. Een rustige achtergrond is belangrijk, maak gebruik van de natuur. Vooral in bloei zorgt dit voor een prachtig effect!

Meer weten? Neem gerust contact op! Ik help je graag verder.